Együttműködés a Decathlonnal

 

A Nyíregyházi Egyetem vállalati kapcsolatait erősítve közös szakmai és partnerségi egyeztetést folytatott Dr. Vajda Ildikó, a Testnevelési és Sporttudományi Intézet igazgatója és Körei László, a Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ vezetője Mucsi Gergellyel, a DECATHLON nyíregyházi áruházának igazgatójával. A januári eseményen az áruház PR, HR és stratégiai szakemberei is jelen voltak. 

A Nyíregyházi Egyetem, illetve a DECATHLON számos kapcsolódási ponton tud a jövőben együttműködni. A neves sportáruház ebben az évben is támogatja az egyetem beiskolázási kampányát, az intézmény tájékoztató anyagai hamarosan elérhetőek lesznek náluk is. A felsőoktatási intézmény két egységének vezetője úgy ítéli meg, hogy gyümölcsöző kapcsolat alakult a DECATHLON igazgatójával, aki tájékoztatott a részmunkaidős foglalkoztatási lehetőségekről, melyekre várják a hazai, nemzetközi, ép és a fogyatékkal élő hallgatókat egyaránt. Azon egyetemi hallgatók számára, akik érdeklődnek az áruház nyújtotta munkalehetőségekről Dr. Vajda Ildikó és Körei László készséggel segítenek, várják az érintettek jelentkezését - mondták el. 

Praktikusan használható felajánlással támogatja a DECATHLON a Nyíregyházi Egyetem közösségét, ugyanis a jó idő beköszöntével, a tavasz folyamán 50 m2-es kondiparkkal bővülhet az áruház jóvoltából a felsőoktatási intézmény sporteszközinek száma, amellyel segíteni kívánják a hallgatói és oktatói sportéletet, illetve az egészségtudatos közösségformálást - hangzott el a találkozón.