Testnevelés Szakest

Szakest

Egy év kihagyás után 2022. május 11-én ismét nagy sikerrel került megrendezésre a Nyíregyházi Egyetem Atlétika csarnokában a több évtizedes hagyománnyal rendelkező sportszakos hallgatók Szakestje.

A fergeteges hangulatú rendezvényt megtisztelte jelenlétével Vassné prof. dr. Figula Erika, a Nyíregyházi Egyetem rektora, Dr. János István, általános rektorhelyettes, valamint Kósáné dr. Bilanics Ágnes, oktatási rektorhelyettes. A meghívott vendégek között foglaltak helyet a Testnevelés és Sporttudományi Intézet jelenlegi és korábbi oktatói, valamint Körei László, a Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ vezetője.

Dr. Vajda Ildikó, a Testnevelés és Sporttudományi Intézet igazgatója, valamint Kovács Karolina, a Hallgatói Önkormányzati Testület elnöke megnyitója után az alsóbb évfolyamok hallgatói egy-egy produkcióval kápráztatták el a meghívott vendégeket, és a végzős hallgatókat.

A rendezvény színvonalát emelte Ujváry Zoltán I. évfolyamos sportszervezés szakos hallgató extrém BMX kerékpár bemutatója, melyet freestyle foci show követett.

A program az első- és másodévesek eskütételével és avatásával, majd egy disco partyval  zárult.