BRAVÚROS SPORTTELJESÍTMÉNY A NYÍREGYHÁZI EGYETEMI SPORTEGYESÜLETBEN!

Cheer

2023. március 26-án Budapesten került sor az ELTE - BEAC Spring Open Cheerleading Bajnokságra, ahol a Nyíregyházi Egyetemi Sportegyesület (NYESE) legfiatalabb szakosztályának tagjai képviselték az Intézményt az első versenyükön.

A NYESE Cheerleading Szakosztályának versenyzői mind a Mini Freestyle Pom Double, mind a Senior Freestyle Pom Double kategóriában kiválóan teljesítettek. 

A rengeteg gyakorlás, a csapat kemény munkája és odaadása kifizetődött, a versenyzők színvonalas, összehangolt produkciója lenyűgözte a zsűrit, mely végül a dobogó legmagasabb fokára repítette a NYESE sportolóit mindkét kategóriában.
Versenyzők:

Mini Freestyle Pom Double: Kovács Kata és Deák Helga

Senior Freestyle Pom Double: Hrubóczki Anett és egyetemi hallgatónk Popovics Bettina.

Bálint Lilla cheer performance szakedző, a csapat koreográfusa és felkészítője nagyon büszke a csapatra, ugyanis még idegen volt ez a sportág az új versenyzőknek, mégis megállták helyüket a verseny talajon a többi egyesülettel szemben.

Az egész csapat keményen dolgozott azért, hogy a legjobb formájukat hozzák a versenyen.

Gratulálunk a sportolóknak és az edzőnek a fantasztikus teljesítményhez!

A győztes produkciókat megtekinthetitek a május elején megrendezésre kerülő Sportszakos Hallgatók Szakestjén!

A Nyíregyházi Egyetem Cheer Dance és Cheerleading csapata továbbra is sok szeretettel várja az új csapattagok jelentkezését, hogy a jövőben még több versenyzőnk kèpviselhesse egyetemünket és városunkat ilyen szép eredménnyel a sportági versenyeken.